Чому нації занепадають?

#978-617- 7279-33- 3
Нет в наличии
Автор: Джеймс Робинсон, Дарон Аджемоглу
Количество страниц: 472
Переводчик:
ISBN: 978-617-7279-33-3
Язык: Украинский
Размер:
Переплет: Твердый
Издательство: Наш Формат
Жанр: История и факты
Год издания: 2016
225грн
Сделать предзаказ
Ваш e-mail:
Ваш телефон:

«Чому нації занепадають» - не просто бестселер New York Times та Wall Street Journal, а й одна з найкращих книг 2015 року за версією Марка Цукерберга та входить у список mustread-літератури Білла Ґейтса. У 2012-му році книга увійшла в короткий список премії Financial Times Business Book of the Year.

Тематика книги

Економіка, нон-фікшн, політика, історія, світоглядна література, нерівність, фінанси, розвиток, розподіл капіталу.

Про книгу

Ґрунтуючись на п’ятнадцятирічних дослідженнях у галузях історії, політології та економіки, автори легко і доступно пояснюють, чому економічний успіх держав не залежить від культури, клімату чи географічного положення.

Аджемоґлу та Робінсон переконані: країни стали найуспішнішими через те, що їхні громадяни повалили владну еліту і створили суспільства, де головною цінністю стали рівні економічні та політичні права кожного. На їхню думку, саме свобода робить світ багатшим.

Для кого книга

Для якнайширшого кола читачів, усіх, хто цікавиться політикою, економікою, майбутнім сучасного світу.

Чому ця книга

Дарону Аджемоґлу і Джеймсу Робінсону вдалося, здавалося б, неможливе - відповісти на питання, яке до них безрезультатно вивчали століттями: чому одні країни багаті, а інші - бідні?

Книга «Чому нації занепадають» - своєрідний посібник, який допоможе краще зрозуміти причини, що сприяють процвітанню держав та їхньому занепаду.

 

 

Купить книгу Чому нації занепадають?  в интернет магазине booker.in.ua , Booker.in.ua. Звоните - ? (050) 715-85-85. ?Наличие, быстрая доставка, постоянные скидки, акции, Киев, купить книгу онлайн, курьерская доставка по Киеву, доставка по Украине почтой

Автор
Джеймс Робинсон, Дарон Аджемоглу
ISBN
978-617-7279-33-3
Издательство
Наш Формат
Язык
Украинский
Размер
145х215 мм
Переплет
Твердый
Год издания
2016
Переводчик
Александр Демьянчук
Серия
Світоглядна література
Жанр
История и факты
Количество страниц
472
Похожие товары