Вбивство у Східному експресі

#9786171238800
Нет в наличии
Количество страниц: 288
Переводчик:
ISBN: 9786171238800
Язык: Украинский
Размер:
Переплет: Твердый
Жанр: Детектив. Триллер. Боевик
Год издания: 2017
107грн
Сделать предзаказ
Ваш e-mail:
Ваш телефон:

«Вбивство у “Східному експресі”» – одна із найвідоміших детективних історій Аґати Крісті, що неодноразово втілювалась на екранах. Нова прем’єра — вже у листопаді 2017 року!

Аґата Крісті — неперевершена королева детективу і найпопулярніший автор усіх часів. Продано близько мільярда примірників її творів англійською мовою і ще мільярд — у перекладі 100 іноземними мовами. 

Знаменитий бельгійський детектив Еркюль Пуаро мусить терміново виїхати до Британії, але вільних місць у «Східному експресі» вже немає. Його виручає давній друг мсьє Бук, власник залізничної компанії. Зранку за сніданком детектив відзначає, що пасажири поїзда — люди різних національностей. Американець Ретчетт, що видається Пуаро надто підозрілим, просить детектива стати його охоронцем. Але той відмовляється. Уночі Пуаро весь час будитимуть різні звуки, а потім настане тиша — через снігові замети поїзд зупинився десь у Югославії, пасажири нервуються, а дивний містер Ретчетт лежить мертвим у своєму купе… 

Детектив Пуаро береться до розслідування. Кожен із пасажирів має алібі. Люди з різних країн, здається, не знайомі між собою, проте виправдовують одне одного. Пуаро доходить висновку: вони не випадково опинилися у потягу. Тепер підозрюються всі!

 

Купить книгу Вбивство у Східному експресі  в интернет магазине booker.in.ua 

Автор
Агата Кристи
ISBN
9786171238800
Год издания
2017
Жанр
Детектив. Триллер. Боевик
Издательство
Клуб семейного досуга, Книжный клуб "Клуб семейного досуга"
Количество страниц
288
Переводчик
Надежда Хаецкая
Переплет
Твердый
Размер
125х170 мм
Серия
Агата Крісті
Язык
Украинский
Похожие товары