Як писали класики

#978-966-97615-0-7
Нет в наличии
Автор: Ростислав Семкив
Количество страниц: 240
ISBN: 978-966-97615-0-7
Артикул: 918596
Язык: Украинский
Размер:
Переплет: Интегральный
Издательство: Пабулум
Жанр: Научно-образовательная
Год издания: 2016
110грн
Сделать предзаказ
Ваш e-mail:
Ваш телефон:

Бажаєте писати оригінальні та захопливі тексти? Або просто цікавитеся історією літератури та письменниками двадцятого століття? Тоді пропонуємо вашій увазі першу книгу видавництва «Пабулум» — «Як писали класики» українською мовою!

Хто такий Ростислав Семків, автор книги «Як писали класики»?

Ростислав Семків — український критик та літературознавець, автор та директор видавництва «Смолоскип», викладач НаУКМА та перекладач художніх та наукових статей, а віднедавна й в.о. директора Українського інституту книги. Література у житті Ростислава Семківа займає чільне місце і він охоче ділиться своїми знаннями із читачами.

У книзі «Як писали класики» автор зібрав ряд есеїв про видатних класиків двадцятого століття, їхні біографії, шлях до визнання та практичні поради для літераторів-початківців. Ви познайомитеся ближче з «Герцогинею» Агатою Крісті, дізнаєтеся, у чому сила слова Орвелла, як придумати Марс та за що отримують Нобелівську премію.

Чому варто купити книгу «Як писали класики»?

Книга «Як писали класики» Ростислава Семківа — це новий український нон-фікшн, який вже зібрав низку позитивних відгуків від читачів. Видання цікаво та зручно читати завдяки оригінальному оформленню. У легкій та дещо іронічній манері, автор розкриває секрети майстрів та робить їх для нас ближчими та зрозумілішими.

Книга буде цікавою для якнайширшого кола читачів.

ISBN
978-966-97615-0-7
Год издания
2016
Издательство
Пабулум
Язык
Украинский
Размер
145х210 мм
Автор
Ростислав Семкив
Артикул
918596
Переплет
Интегральный
Жанр
Научно-образовательная
Количество страниц
240
Похожие товары